Başak Ermiş’i tayt giydiği için bayılana kadar döven oyuncu Can Topçu’dan savunma: “İki tane tokat attım”

featured

Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş, bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı oyuncu Can Topçu tarafından tayt giydiği için bayılana kadar dövüldü.

Aldığı darbeler sonucu bir süre bayılan Başak Ermiş, ayıldığında da eniştesini arayarak yardım istedi.

Ermiş, saatlerce yumruk yediğini ve daha sonra bayıldığını belirterek, “Bayıldıktan sonra beni uyandırmaya çalıştı, uyandığımda gitti. Hemen eniştemi aradım, geldi aldı beni. Darp raporu aldık. Anneme gittim. Üç aydır kendisine bakıyorum kira olsun, yemeği, uçak biletleri, taksileri, telefonu yok kulaklık istemesi sürekli bir şeyler aldım. Babası ömrü hayatı boyunca bu kadar bakmamıştır. Besle kargayı oysun gözünü. Bir daha böyle bir şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum. Çevremdeki herkes uyardı, birkaç güne cinayet haberlerinde görürüz diye ama inanmadım” dedi.

“Sert barzo erkeklerden hoşlanıyorum” diyen Başak Ermiş, tayt giydiği için sevgilisinden dayak yedi!

Can Topçu kendini savundu

Öte yandan konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Can Topçu, Başak Ermiş’e tokat attığını kabul ederek, “İki tane tokat attım.” dedi.

Can Topçu’nun açıklamaları şu şekilde:

El kaldırmamam gerekirdi. Ben vurmak istemedim, evden dışarı çıkacaktım kapıyı kilitledi, ağır küfürler etti. Sonunda o vurunca olanlar oldu. Ben özür diliyorum. Ben ne kadar haklı veya haksız olsam onun da bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Vurduğum için haksız oldum ama iftiraları kabul etmiyorum. Sizler de en kısa zamanda farkına varacaksınız.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir