Başak Cengiz’in komşusuna attığı son mesaj herkesi kahretti! “Düğünüm bahara olabilir”

featured

Ankara’da yaşayan 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz, işi gereği gittiği İstanbul’da psikolojisi bozuk olduğu ileri sürülen Can Göktuğ Boz’un (27) samuray kılıçlı saldırı sonucu vahşice katledildi.

Zanlı kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanıp tutuklanırken, genç mimarın cenazesi memleketi Ankara’da dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Başak Cengiz’in acılı annesi Beyhan Cengiz’den yürek yakan isyan: “Kuzumu benden ayırdılar…”

Yenimahalle’de yaşayan genç kızın ailesi taziyeleri evlerinde kabul ederken, Cengiz’in komşusu Sevtap Acar Cengiz ile yaptıkları son konuşmaları gösterdi. Acar ile Cengiz’in bir sosyal medya uygulaması üzerinden yaptıkları konuşmada düğün hakkında mesajlaşırken Acar’ın “Düğünün ne zaman?” sorusu üzerine Cengiz’in düğününü bahar ayında yapacağını söylediği görüldü.

Mesajları gören Cengiz ailesi ve taziyeye gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

ODASI GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan Başak’ın kederli ailesi, Yenimahalle’deki evlerinde Cengiz’in odasının kapılarını açtı. Cengiz’in odasında yatağı, dolabı, komodini, askılığı ve kişisel eşyaları yer alırken, yatağının üzerine bir de çiçek bırakıldığı gözlendi.

Odada Cengiz’in, babaevindeki odasında düğün eşyalarının yanı sıra nişanlısı Mahir Mızrak tarafından gönderilen çiçek de yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir