Balıkesir’de beklenen deprem oldu mu? Edremit’te deprem mi oldu?

Balıkesir'de yaşayan 63 yaşındaki vatandaş, 22 Temmuz saat 10.11'de Altınoluk Mahallesi'nde 7.2 büyüklüğünde bir deprem olacağını yazdığı dilekçeyi Edremit Belediyesi'ne göndermişti. Sosyal medyada gündem olan paylaşım sonrası deprem olmadığını gören vatandaşlar Twitter'da paylaşım yapmaya başladı.

featured

Balıkesir Edremit Belediyesi’ne 22 Temmuz’da Balıkesirde deprem olacağına dair resmi olarak gönderilen yazı, sosyal medyada ortalığı karıştırdı. Söz konusu dilekçede, “17 Ağustos 1999 Gölcük ve 30 Ekim 2020 Seferihisar-İzmir depremleri aynen bu şekilde rüya yolu ile bilgim dahiline girdikten sonra; bizzat içerisinde de yaşayarak gerçekleştiğine şahit olmuş idim…” ifadelerini kullanan vatandaş, Balıkesir’de deprem olacağı iddiasında açık adres ve saat kullanarak belediyeye bildirdi.

“7.2 ŞİDDETİNDE BALIKESİR’DEN BİLECİK’E KADAR YIKIMA YOL AÇACAL OLAN DEPREMDİR”

Vatandaş, “Bizzat içinde yaşamış olduğum bölge olan; Balıkesir ili Edremit ilçesi Altınoluk Beldesi merkezli 7.2 şiddetinde Balıkesir Bursa ve Bilecik’e kadar yıkıma yol açacak olan bir depremdir. Depremin tarihi: 22 Temmuz 2023, saati ise sabah 10:11’dir… Rüya yolu ile önceki görmüş olduğum depremlerin gerçekleşmiş olması size bu satırları yazma cesaretini göstermeme sebeptir.” ifadelerine yer verdi.

İşte o dilekçe:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir