Balıkesir’de art arda korkutan depremler! İstanbul ve çevre illerden de hissedildi

AFAD, Balıkesir'in Karesi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Balıkesir Çaypınar'da da saat 01.58'de 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Depremler Bursa, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

featured

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) saat 01.13’te Balıkesir’in Karesi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 10.98 km olarak ölçüldü. Öte yandan Kandilli Rasathanesi saat 01.21’de 3.1 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiğini, merkez üssünün ise Halkapınar olduğunu açıkladı.

ART ARDA DEPREMLER

AFAD, Balıkesir Çaypınar’da saat 01.58’de 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. Deprem İstanbul, Bursa ve çevre illerde de hissedildi.

AFAD: OLUMSUZ İHBAR YOK

AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Geçmiş olsun Balıkesir. Karesi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

Kütahya Gediz’de 4.2 büyüklüğünde deprem!

2 SAATTE 30 ARTÇI DEPREM

Balıkesir’de ilk depremin olduğu 01.13 itibari ile 120 dakika içinde 30 artçı sarsıntı meydana geldi. 1.3 ile 3.5 şiddeti arasında değişen sarsıntılar AFAD tarafından kayıtlara alındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir