Bakan Yerlikaya duyurdu: “İstanbul, Edirne ve Tekirdağ’da 50 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı”

Kaçak göçmenlerle mücadele hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kritik bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de 50 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "Göçmen kaçakçılarına nefes aldırmamakta kararlıyız" ifadelerini kullandı.

featured

Göçmen kaçakçılarına ve kaçak göçmenlerle mücadele aralıksız sürdürülüyor. Son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli olarak Edirne ve Tekirdağ’da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 50 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

3 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Yerlikaya’nın açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“50 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzce, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik #İstanbul merkezli #Edirne ve #Tekirdağ illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

“50 ORGANİZATÖRDEN 30’U TUTUKLANDI”

Teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 50 göçmen kaçakçılığı organizatöründen 30’u tutuklandı, 2’si hakkında adli kontrol kararı verildi. Operasyonları düzenleyen Emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum. Göçmen kaçakçılarına nefes aldırmamakta kararlıyız”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir