Bakan Soylu’dan muhalefetin “yargılayacağız” tehditlerine okkalı cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin "yargılayacağız" tehditlerine "Demirden korkan trene mi biner" ifadeleriyle yanıt verdi.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında büyük bir yarış var.

Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı, il il düzenlenen mitinglerle seçmenin oyunu istiyor.

“MUHALEFETİN TEHDİDİNDEN ENDİŞE EDİYOR MUSUNUZ?”

AK Parti İstanbul 2. bölge 1. sıradan aday gösterilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu süreçte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul’u karış karış gezerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışan Bakan Soylu, YouTube’da Geri Sayım 3+1 kanalında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Bakan Soylu, Ensonhaber Genel Yayın Yönetmeni İlyas Efe Ünal, “Muhalefette size yönelik saldırgan tavır var. Yargılayacağız tehdidi var. Siz böyle bir şeyden endişe ediyor musunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Demirden korkan trene mi biner ya. Onların hepsi, mezarlıkta ıslık çalmak neyse onlar da onu yapıyor.
Bu bir Türkiye davasıdır. Hak davasıdır. Bu davada ne kadar çok bu tip saldırıyla karşı karşıya kalırsanız, öteki dünyada o kadar rahat edersiniz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir