Bakan Soylu PKK’nın yurt içindeki silahlı eleman sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütü PKK’nın yurt içindeki silahlı eleman sayısının 150 olduğunu açıkladı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘’Sadece 2014 yılında 5 bin 558 kişinin katılım yaptığı PKK‘nın, bugün yurt içindeki tüm silahlı eleman mevcudu 150’nin altına indi.’’ ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Devletleri Teşkilatı MGK Genel Sekreterleri İçişleri Bakanlığı Çalışma Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. 2014 yılından bu yana 5 bin 558 kişinin terör örgütü PKK’ya katıldığını belirten Soylu, bugün yurt içindeki tüm silahlı teröristlerin sayısının 150’nin altında indiğini söyledi.

İşte Bakan Soylu’nun açıklamalarından satır başları:

Bizlerin Türk dünyası olarak bir araya gelmemiz hem kendi geleceğimiz hem de dünyanın geleceği için çok önemlidir. Batı’nın altı fakir üstü zengin, Doğu’nun altı zengin üstü fakir. Bizlerin bir arada olması önemlidir.

Hepimiz Türküz, hissiyatımız aynıdır. Bu zeminden güç almak elbette doğru olandır. 21. yüzyılın meselesi terördür. Hem kendisi bir sorundur hem de göçün tetikleyicisidir. Devletlerin otoritelerini ortadan kaldırmak için kurgulanmış bir anlayışın karşılığıdır terör.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir