Bakan Kurum’dan Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın iftiralarına cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de 1122 konut ve 37 dükkanın Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törende konuşma yapan Bakan Kurum, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ''Bakanlık kentsel dönüşüm projemizi onaylasaydı bu kadar ölüm olmazdı'' şeklindeki mesnetsiz iddialarına yanıt verdi

featured

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Ferah Mahallesi 504 konut, 33 dükkan ve 14 ofisin Anahtar Teslimi, Mehmet Akif Ersoy mahallesi 1122 konut ve 37 dükkanın Temel Atma Töreni’ne katıldı.

LÜTFÜ SAVAŞ’IN İFTİRALARINA BAKAN KURUM’DAN CEVAP

Törende konuşma yapan Bakan Kurum, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ”Bakanlık kentsel dönüşüm projemizi onaylasaydı bu kadar ölüm olmazdı” şeklindeki mesnetsiz iddialarına yanıt verdi. Bakan Kurum konuşmasında, ”Deprem nedeniyle meydana gelen yıkımları görüp önünüze geleni suçlayarak, iftira atarak vicdanınızı rahatlatamazsınız. Sorumsuzluğunuzun, beceriksizliğinizin üstünü başkalarını suçlayarak örtemezsiniz. Cevap alıp mahcup olacağınız iddiaları, iftiraları ortaya atmayın.’‘ ifadelerini kullandı.

“85 MİLYON BİLİYOR”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum,  ”Sorumsuzluğunuzun, beceriksizliğinizin üstünü başkalarını suçlayarak örtemezsiniz, kentsel dönüşüm projelerini yaptırmamak için nasıl çığırtkanlık yaptığınızı 85 milyon biliyor.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir