Bakan Kurum tarihi kalabalığa seslendi: “Gazamız mübarek olsun İstanbul”

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, milyonlarca vatandaşın akın akın gittiği Atatürk Havalimanı'nda coşkulu kalabalığa "Gazamız mübarek olsun İstanbul" ifadelerini kullandı.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Tarihi seçimlere 7 gün kala Türkiye için büyük bir büyük gün yaşanıyor.

AK Parti tarihi seçim öncesinde tarihi bir miting gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurdun her köşesinde yüzbinlerce destekçisi ile yaptığı mitinglerin ardından İstanbullularla bir araya geliyor.

Atatürk Havalimanı’nda 16.00’da başlayacak büyük İstanbul mitingi öncesinde sabahın erken saatlerinde alana girişler başladı.

Türkiye’nin büyük seçimi öncesinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul’un 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum coşkulu kalabalığa seslendi.

Bakan Kurum konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

Bugün bu meydan 14 Mayıs akşamını müjdeliyor. Bu meydan Türkiye Yüzyılı’nı müjdeliyor. İşte İstanbul semalarında yükselen bu ses; doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyor.

Bu gök kubbenin altında milyonlarca kardeşimiz hep birlikte Allah’a hamd ediyoruz. Fethin 569. yılında toprakla buluşturduğumuz fidanların 570. yılında ağaca döndüğünü gösteren Allah’a hamdediyoruz. Tüm İstanbullu hemşerilerimi sevgi ile muhabbet ile selamlıyorum. Yüz yılın mitingine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Biz bu güzel insanlarla, kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun. Bugün bir gurur tablosunun içindeyiz. Avrupa’nın en büyük parkındayız. Şu doldurduğunuz meydana bir bakın. Bu mekan hepimize tüm dünyaya 21 yıllık sessiz devrimi, cumhursun destanını, AK Parti destanını anlatıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir