Bakan Kurum müjdeyi verdi: ‘Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi duyurdu. Bakan Kurum yaptığı açıklamada, "Bir taraftan bayramı karşılıyor olmanın sevinci, bir taraftan bayramın ikinci gününde deprem bölgesinde bitireceğimiz ilk konutlarımızın teslim ediyor olmamız ve bir aydır orada afetzede kardeşlerimiz için bir mücadele veriyoruz. 11 ilimizde eş zamanlı afet bölgesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

featured

İstanbul’da seçim çalışmalarıyla ilgili Beyoğlu ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1’inci Etap Şantiyesi ziyaretinde bulundu.

”DEPREM BÖLGESİNDEKİ İLK KONUTLARI BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ BİTİRİYORUZ”

Bakan Kurum, “Bir taraftan bayramı karşılıyor olmanın sevinci, bir taraftan bayramın ikinci gününde deprem bölgesinde bitireceğimiz ilk konutlarımızın teslim ediyor olmamız ve bir aydır orada afetzede kardeşlerimiz için bir mücadele veriyoruz. 11 ilimizde eş zamanlı afet bölgesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. 77’nci gününde 106 bin konutun sözleşmesini imzalamış inşaat sürecini başlatmış oluyoruz. İnşallah bayramın ikinci günü de ilk konutlarımızı, köy konutlarımızı depremzede kardeşlerimize, Sayın Cumhurbaşkanımızla büyük bir coşku içerisinde teslim edeceğiz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir