Bakan Kurum dev proje için gün verdi! 8 Mayıs’ta açılıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Maltepe'de yaptığı konuşmada 'Fethin sembolü olacak' dediği Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin 8 Mayıs itibariyle açılacağını duyurdu.

featured

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, sabah saatlerinde Maltepe’deki Aydınoğlu tesislerinde muhtarlar STK yöneticileri, meclis üyeleri ve sitelerin temsilcileriyle toplantı yaptı. Ardından Başıbüyük Mahallesi sakinleriyle kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra da Esenkent İETT Konutları temel atma törenine katıldı.

8 MAYIS’TA AÇILIYOR

Bakan Kurum “fethin sembolü” diyerek Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi için müjdeyi duyurdu. Kurum, “Kardeşlerimizin yürüme mesafesinde ulaşacağı, İstanbul’un en değerli, kıymetli alanını millet bahçesi yapacağız ve milletimize armağan edeceğiz demiştik. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni de 8 Mayıs itibariyle İstanbul’a, İstanbullu kardeşlerimizin hizmetine açacağız. Gurur, onur duyacağımız çocuklarımızın neşeyle koşacağı, fethin sembolü 145 bin 300 ağaç olan muhteşem bir projeyi İstanbul’a armağan edeceğiz” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir