Bakan Akar: ‘Teröristler kan ağlıyor, panik içindeler tek umutları seçim’

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Irak’ın kuzeyi Zap’ta, Gara’da teröristler kan ağlıyor. Panik içindeler, bitecekler. Tek umutları seçim. Buna asil milletimizin müsaade etmeyeceğine inanıyoruz” dedi.

featured

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Bakan Akar, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Akar, buradaki konuşmasında Türkiye’nin sanayiden turizme, kültürden sanata birçok alanda geliştiğini, Kayseri’nin de bu gelişimden üzerine düşeni aldığını, almaya devam ettiğini belirtti.

”TERÖRİSTLER HDP’Yİ, HDP DE İTTİFAKI YÖNLENDİRİYOR”

“Terörü kaynağında yok etme” anlayışı ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini aktaran Akar, terörle mücadeledeki kararlı duruş sayesinde önemli kazanımların elde edildiğini belirtti. Bu kazanımların korunmasının önemine vurgu yapan Akar, şunları söyledi:

“Bazıları şimdi çıkmış ‘terörist başını tahliye edeceğiz’, ‘teröristlere hak vereceğiz’ diyor, bunları cesaretlendiriyor, bunlara güç vermeye çalışıyorlar. Bu kazanımların elden gitmesine, tekrar 20 sene öncesine dönülmesine bu asil millet asla müsaade etmeyecektir. Buna inanıyoruz. Teröre karşı geçmişte bizimle duran, çalışan, konuşan, yürüyen bazı tanıdıklarımızın şimdi o veya bu şekilde onların yanına geçmesi son derece vahim. Bunun, destekleyenlerini, sevenlerini ne kadar üzdüğünü görüyoruz. Bir koltuk için değer mi? Teröristler HDP’yi, HDP de ittifakı yönlendiriyor. Bu ittifakın içinde de tanıdık, bildik insanlar. Bunu kabul etmek gerçekten mümkün değil. Bir koltuk için değer mi? Bunun asil milletimiz tarafından anlaşılacağına, görüleceğine eminim.”

”TERÖRİSTLER KAN AĞLIYORİ TEK UMUTLARI SEÇİM”

Büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin önündeki engelleri tamamen kaldırmak için çalıştıklarını belirten Akar, “Irak’ın kuzeyinde Zap’ta, Gara’da teröristler kan ağlıyor. Panik içindeler, bitecekler. Tek umutları seçim. Seçimde ‘Bizim desteklediğimiz, talimat verdiğimiz siyasiler iktidar olacak ve bizi kurtaracak’ diyorlar. Tek beklentileri bu. Buna asil milletimizin müsaade etmeyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir