Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015’ten itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdik. Teröristler iki gece aynı yerde yatamıyor, Mehmetçiğin nefesi enselerinde" dedi.

featured

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.

BAŞKA SEÇİM YOK

Ardından törende açıklamalarda bulunan Bakan Akar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında dik durmaktan başka şansımız yok. Başka seçim yok. Sayın Cumhurbaşkanımız bu dava için, bu memleket için, 85 milyon için, asil Türk milleti için, ümmet için elinden gelen gayret gösterirken bize bu sefer de böyle bir görev verdi. Bu görevde inşallah sizlerle beraber alnımızın akıyla tamamlayacağız.” dedi.

MEHMETÇİK GÖZÜNÜ KIRPMADAN MÜCADELE EDİYOR

Sözlerini sürdüren Akar, şöyle devam etti:

“Mehmetçik, 24 Temmuz 2015’den itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi. Getirmeye de devam ediyor. Sadece terörle mücadele değil arkadaşlar, bütün denizlerimizde, bütün semalarımızda, ülkemiz ve milletimizin hak ve menfaatini korumak için şu anda dahi Mehmetçik gözünü kırpmadan, ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışıyla mücadelesini sürdürüyor. Biz sadece terörle mücadele değil aynı zamanda dostlarımızın ve kardeşlerimizin Azerbaycan başta olmak üzere Libya dahil Somali’de, Katar’da, Kosova’da, Bosna’da dost ve kardeşlerimizin haklı davasında onlarla beraber olmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.”

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir