Bahçeli’den İYİ Parti ve CHP’ye sert tepki: “Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek”

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi ve İyi Parti'yi HDP ile ortaklık yapmakla suçladı. MHP Lideri, "Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek" dedi.

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aydın’da düzenlenen mitingine katıldı.

Bahçeli, meydanda toplanan Aydınlılara teşekkür ederek sözlerine başladı.

BAHÇELİ’DEN 14 MAYIS MESAJI

Seçimlere 10 gün kaldığını hatırlatan Bahçeli, şunları söyledi:

“Seçimlerin sağ duyu ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesini diliyorum. 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz. Ya Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu canlandıracağız ya da ağır sorunlara gömülmüş acıklı bir ülkeye mahkum olacağız.”

MİLLET İTTİFAKI SEÇMENİNE SESLENDİ

Konuşmasının devamında, muhalefetin HDP ile ortaklık yaptığını belirten Bahçeli, CHP ve İyi Parti’ye oy vermeyi düşünen vatandaşlara seslendi.

Terör örgütü PKK’nın, muhalefeti kafese aldığını anlatan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na verilecek oylar üzerinden uyarılarda bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“KILIÇDAROĞLU’NA VERİCEK HER OY KANDİL’E GİDECEKTİR”

Askerlerimizi şehit edenler, Kılıçdaroğlu’nun yanındadır. Yavrularımızı yetim bırakan partiler, CHP ile, İyi Parti ile yanak yanağa vermişler, Türkiye’ye pusu kurmuşlardır. Kandil’e yuvalanan teröristler, her gün CHP’ye, İyi Parti’ye destek açıklaması yapmaktadır. Bugüne kadar CHP’li bir yönetici çıkıp da buna bir tepki göstermemiştir. Nevşehir’de duygu sömürüsü yapan, yalandan gözyaşı döken, işi gücü fitne fesat çıkarmak olan İyi Parti başkanında hiçbir itiraz duyulmamıştır.

“BUNLAR YALANCIDIR, NAMERTTİR, GÜVENSİZDİR”

“CHP oy veren kardeşlerim, böyle bir akıl ve vicdan tutulmasına inanıyorum ki onay vermeyeceklerdir. İyi Parti’ye oy veren kardeşlerim, böylesi bir ürkekliğe ümit ediyorum ki itibar etmeyeceklerdir. HDP’nin bir eş başkanı geçen hafta Aydın’da konuşmuş. Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy da Yeşil Sol Parti’ye (YSP) istemiş.

Terörist arkadaşlarının serbest kalması için bu rezil talebi dillendirmiş. Hani HDP ile beraber yürümüyorlardı? Bunlar yalancıdır, namerttir, güvensizdir. YSP demek CHP ve İyi Parti demektir. HDP ne ise CHP ve İyi Parti odur. PKK hepsini birden kafese almıştır. Uyarıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek. Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy, saldırı, suikast ve kanlı eylemlere hizmet edecek.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir