Bahar Candan’ın arkadaş ilanına özendi! Aleyna Tilki kendisi için dadı arıyor

featured

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca hayranı olan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda takipçilerden gelene Eurovision sorusuna verdiği “Ben Avrupa’da, Türkiye’yi Türkiye’nin lokal bir şarkıcısı olarak temsil etmek istemiyorum. Ben Türkiye’yi global bir şarkıcı olarak tüm dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. Çünkü o ligdeki prodüktörlerle çalışmaya başladım bile” cevabıyla gündem olan Aleyna Tilki, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Kendisine dadı arıyor

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj yayınladı.

“Kendime dadı tutacağım. Asistan tribi çekemem. Dadılar çok çalışkan. Yemeğimi düşünür, saçlarımı tarar ve her şey.” diyen Aleyna Tilki, dadısında aradığı özellikleri de sıraladı:

“Kendime tutacağım dadının kriterleri;
-İngilizce ve Rusça bilmesi,
-Çok sakin bi insan olması,
-İleri görüşlü olması. Mesela oraya çıkarsan düşersin desin çünkü kimse demeyince hep düşüyorum.
-İyi bir gözlemcilik. Ben denizdeyken beni karadan magazin geliyo mu diye izlemesi”

Bahar Candan da arkadaş ilanı vermişti

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, “Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Aradığı arkadaşı bulduğunu söyleyen Candan, “Survivor’daki Yasin Obuz… CV’sini gönderdi fakat Amerika’da olduğu için Türkiye’ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL’ye arkadaşım olacak” dedi.

IQ seviyesi yerlere düşecek! Bahar Candan, Yasin Obuz’u 5 bin TL maaşla arkadaş olarak işe aldı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir