Azra’nın katili Mustafa Murat Ayhan’ın Twitter mesajları ifşa oldu! Başka kadınlara şok sözler…

featured

Antalya’da 28 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun (22), ormanlık alanda 5 ayrı parçaya gömülü cesedi bulundu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet Büro Amirliği ekipleri, Azra’nın cep telefonundan en son görüştüğü inşaat mühendisi ve aynı zamanda emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan’la görüştüğü ortaya çıktı.

Önce serbest bırakıldı

Cinayet masası ekipleri, kentte saygın bir iş adamı olarak bilinen Ayhan’ı çapraz sorguya aldı. Ayhan ilk ifadesinde, “Önceden tanışmıştık. Geldi birlikte yemek yedik gitti. Bilgim yok” diye ifade verdi. Polis, bunun üzerine katil zanlısı Ayhan’ı serbest bıraktı.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili Mustafa Murat Ayhan, cinayet ortaya çıkmadan 1 gün önce gözaltına alınmış!

Cinayet masası ekipleri, daha sonra MOBESE ve çevre işyeri güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde; Ayhan’ın Konyaaltı ilçesindeki evinden defalarca aynı valizle çıkıp gittiğini belirledi. Ardından Ayhan, yeniden gözaltına alındı.

İtiraf etti

Mustafa Murat Ayhan, tekrardan çapraz sorguya alındı. Ayhan, burada cinayeti işlediğini itiraf etti.

Öte yandan Mustafa Murat Ayhan’ın, Azra Gülendam Haytaoğlu’nu öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı belirtildi.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nu vahşice katleden Mustafa Murat Ayhan’ın kan donduran ifadesi! Cesedi parçalamak için ağaç testeresi almış…

Başka kadına attığı mesajlar ifşa oldu

Azra’yı öldürüp parçalara ayıran katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan’ın daha önce başka bir kadına gönderdiği Twitter mesajı ifşa edildi. Eski kız arkadaşından bahseden Ayhan’a tepki yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir