Azra’nın katili Mustafa Murat Ayhan’ın jilet fantezisi! Eski sevgilisinin vücuduna da jiletle ismini yazmaya çalışmış…

featured

Türkiye, Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetini konuşuyor. Vahşetle ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

28 Temmuz’da kaybolduktan sonra vahşice katledildiği ortaya çıkan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cenazesinin kayıp olan baş kısmı 100 kişilik ekibin 48 saatlik araması sonucu Seyir Terası ormanlık alanda bulundu.

Vücudunun tüm parçaları bulundu

Cinayeti itiraf eden Mustafa Murat Ayhan, Varsak’taki ormanlık alanda Azra Gülendam Haytaoğlu’nu gömdüğü yeri ekiplere gösterdi. Gece sabaha kadar cesedi gömüldüğü yerden çıkaran ekipler, bulunan parçaları otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Haytaoğlu’nun kafatası ve sol kalçasının bulunamadığı öğrenildi.

Azra gülendam Haytaoğlu, vücudunun tüm parçalarının bulunmasının ardından memleketi Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı.

Jiletle ismini kazımış

Ayhan’ın, Azra Gülendam Haytaoğlu’nu öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı öğrenilmişti.

Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde dehşetin boyutu her geçen saniye artıyor! Katil Mustafa Murat Ayhan ismini jiletle kazımış…

Katilin eski sevgilisinden şok itiraflar

Katil Mustafa Murat Ayhan’ın ismini vermek istemeyen eski kız arkadaşı, kendisinin de işkence gördüğünü anlattı. Ayhan’ın kendisi ile olan arkadaşlığında kendisini sürekli boğmaya çalıştığını, her seferinde son anda elini boğazından çektiğini söyledi.

Genç kız, “Jilet ile vücuduma ismini kazımaya çalışıyordu. Yaşadıklarım kabus gibiydi. Tüm bunları unutmak istiyorum” dedi.

Şiddet ve kadın paneline katılmış

Üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun, “Medyada Şiddet ve Kadın” paneline katıldığı ortaya çıktı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Haytaoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Özkan, Azra’nın daha önce üniversitenin “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında düzenlediği “Medyada Şiddet ve Kadın” isimli panele katıldığını söyledi. Özkan, “Sadece onu değil, sihirli elleriyle dokunup değiştireceği geleceği de öldürdüler. Öğrencimiz, hayatını kadına şiddetle mücadeleye adayacaktı. 2019’daki Medyada Şiddet ve Kadın panelinde, gözlerindeki ışık her şeyi anlatıyor. O ışığı da söndürdüler” diye konuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir