Aytun Çıray’dan Meral Akşener’e “nankör” göndermesi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, parti içi muhaliflere yönelik sert açıklamalarının ardından geçtiğimiz günlerde istifa eden Aytun Çıray'dan üstü kapalı bir şekilde Akşener'e çok sert mesajlar geldi. Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Nankörlük zayıf insanların işidir. Kudretli insanlar içinde asla nankör olanına rastlamadım." ifadesine yer verdi.

featured

Seçim hezimeti sonrası İYİ Parti’de sular durulmuyor. Hezimetin sorumluluğunu almka istemeyen Akşener parti içinde isimlere öfke kustu. Partisinin 3. Olağan Kurultayı’nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, parti içi muhaliflere seslenerek çok sert ifadeler kullandı.

“Siz kim milliyetçilik kim, Türklük kim, saygısızlar” ifadelerine yer veren Akşener, şunları söyledi:
“Şimdi kongreye gidiyoruz. 3 hakkım var. Bir çarşaf, iki yarı çarşaf, üç blok. Bana kala kala kura kaldı. Ben kura mı çekeyim? Milletvekillerini kura ile mi belirleyeyim. GİK’i kura ile mi belirleyeyim? Saygısızlar, ne istiyorsunuz? Hesabımızı bugün ortaya koyduk, yarın göreceğiz. Bundan sonra partimize saygısızlık eden, zarar vermeye kalkışan herkes hakkında gereğini bizzat ben yapacağım.”
 

AKŞENER’E SERT TEPKİ

Akşener’in bu sözlerinin ardından geçtiğimiz günlerde partisinden istifa eden Aytun Çıray, dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Eski İYİ Partili Çıray, Twitter hesabından Alman siyasetçi Goethe’ye ait olduğunu belirterek şu sözü paylaştı:

“Nankörlük zayıf insanların işidir. Kudretli insanlar içinde asla nankör olanına rastlamadım.”

“SELAMI VAR”

Çıray, bir diğer paylaşımında ise “Vatan, millet, sakarya.. Ama.. Fetöcü adaylar.Gerisi lâfı güzaf!” sözleriyle bir ekran görüntüsü paylaştı. Çıray’ın paylaştığı ekran görüntüsünde şu ifadeler yer alıyor:
“Türkiye’deki milletvekili aday listesinden bazı isimlerin çıkarılması için Pensilvanya’dan talimat gelmiş. Sizin de bu listede adınızın olduğunu söylüyor. Selamı var. “

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir