Eskişehir’de Ayşenur Çolakoğlu’nu öldüren Hasan Fakıoğlu tutuklandı

Dün Eskişehir'den gelen cinayet haberi kan dondurdu. Kuaförlük yaptığı öğrenilen Hasan Fakıoğlu, kendisini aldattığını öne sürdüğü servisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) çıkan tartışmada tabancayla başından vurarak öldürdü.

featured

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki Hasan Fakıoğlu, dün akşam bir süredir sevgili olduğu Ayşenur Çolakoğlu ile Yeşilkayalar Sokak’taki bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede buluştu. Hasan Fakıoğlu, kendisi ile aynı yaşlarda olan Çolakoğlu’nun kendisini aldattığını öne sürdü.

thumbnail
Ayşenur Çolakoğlu cinayeti
‘Beni aldatıyorsun’ deyip Ayşenur Çolakoğlu’nu başından vurdu! Eskişehir’de kuaför Hasan dehşeti…

TABANCAYLA ÖLDÜRDÜ

Bu nedenle çıkan tartışmada Hasan Fakıoğlu, tabancayla Ayşenur Çolakoğlu’nu başından vurdu.

Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Çolakoğlu, ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç kız, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

‘BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜM’

Şüpheli Hasan Fakıoğlu, kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorusu üzerine “Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü.” dedi.

Ayşenur Çolakoğlu’nun cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

TUTUKLANDI

Çolakoğlu’nu çıkan tartışmada tabancayla başından vurarak öldüren ve kuaförlük yaptığı öğrenilen Hasan Fakıoğlu, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Fakıoğlu ile birlikte olayın yaşandığı evde gözaltına alınan M.Ç. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

DHA’nın haberine göre olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir