Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı’ya olay gönderme: “Beni bilirsiniz en iyisine binmek isterim”

featured

Hakan Sabancı ile flört ettiği dönemdeki mesajları ifşa ederek gündeme oturan Aygün Aydın, yaptığı her hareketle gündeme gelmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz gün duş aldığı anları Instagram hikayeden paylaşıp kısa bir süre sonra profilindeki her şey silen güzel isim yeni karelerini paylaştı.

“En iyisine binmek isterim”

Lamborghini marka bir aracın üzerinde poz veren Aydın, paylaşımına “Beni bilirsiniz ben sadece en iyisine binmek isterim” notunu düştü.

Aydın’ın bu paylaşımına bir takipçisi “Mesela Hakan gibi” yorumunu yaptı. Aygün Aydın ise bu yoruma kahkaha emojisiyle karşılık verdi.

Güzel oyuncunun eski flörtüne yaptığı bu gönderme sosyal medyada gündeme oturdu.

“İlk tanıştığımızda yüzüne bakmadım”

Aygün Aydın, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Hakan Sabancı’nın kendisini yatağa atabileceğini düşündüğünü söylemişti. Aydın, “Ben Hakan’la ilk tanıştığımda yüzüne bakmadım. Hakan’ın Sabancı olduğunu bilmiyordum. Hakan’ın kim olduğunu çok sonra öğrendim. Hakan o dönem ilişkimin bozulması için saçma sapan konuşmalar yapmıştı ve ben bunun hesabını sormaya onun yanına gittim. Tabii Hakan’cım zamanında birçok kıza yürüdüğü için o gece de beni yatağa atabileceğini falan düşündü. Ve ben bunun önüne geçebilmek için beklediğin olmayacak demek için öyle konuştum” ifadelerini kullanmıştı.

Fuhuş pazarlığı mesajları ve ultrason fotoğrafı olay olmuştu

Hakan Sabancı’nın mesajlarını ifşa eden ve üst üste yaptığı açıklamalarla olay olan Aydın, yaptığı fuhuş pazarlığı yazışmalarıyla gündeme gelmişti.

Sabancı ile ayrıldıkları ve kendisini artık işlerine verdiği söyleyen Aydın, Instagram hesabının hikaye kısmında ultrason fotoğrafı paylaşarak hamile olduğunu ileri sürmüştü.

Hakan Sabancı’ya musallat olan Aygün Aydın’dan ultrason paylaşımı! Fuhuş pazarlığı mesajları ortaya çıkan Aygün Aydın kimden hamile kaldı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir