Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm bitmek üzere

Rize'de bulunan Ayder Yaylası'ndan yeni görüntüler geldi. Yayladaki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaylaya gitmek isteyenler, aracını aracını inşası devam eden otoparkta bekletilirken yaylanın merkezine tramvaylarla ulaşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beş yıl önce, ‘Ayder’i kirlettik, rezil ettik. Ayder’i bu yapılanmayla değil kentsel dönüşüm ve değişimle inşallah hakikaten şanına yakışır bir hale getireceğiz’ sözler, ile gündeme gelen Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Doğu Karadeniz’in dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası’ndaki kentsel dönüşüm hızlı bir şekilde devam ediyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI

Rize-Artvin Havalimanı’nın da hizmete açılması ile birlikte turist sayısının daha da fazla artması beklenen Ayder Yaylası’nda en fazla iki katlı olacak bir şekilde planlanan yapıların inşaatında sona doğru gelinirken, seyir terasları da kendisini göstermeye başladı. Alt yapı ve ulaşım sorunlarının da çözülmesinin düşünüldüğü Ayder Yaylası artık farklı bir görünüm elde edecek.

ÇEVRECİ OTOPARK

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir