Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan çok konuşulacak yeni projeleri için gün sayıyor!

Son dönemin iki dikkat çekici ismi Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, İnandır Beni isimli filmde bir araya geliyor. İki başarılı oyuncu yeni projenin setine çıkmak için gün sayıyor.

featured

Ayça Ayşin Turan uzun süredir setlerden uzakta. Güzel oyuncunun en son rol aldığı Ada Masalı isimli dizi sona ereli sekiz ay oldu. Ayça Ayşin Turan, kariyerinde büyük bir çıkış yaptığı bu diziden sonra setlere ara vermişti.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç “İnandır Beni” filminde buluşuyor

Ekin Koç ise dur durak bilmeyen oyunculardan. Başarılı aktör geçen kış boyunca devam eden ve sezon sonunda ekranlara veda eden Show TV dizisi Üç Kuruş’un başrolünde yer aldı. Ayrıca yine başrolünde yer aldığı Kurak Günler ve Okul Tıraşı isimli filmler yurt dışında festivallerde yarıştı.

Bu iki yıldız oyuncu şimdi İnandır Beni isimli film için başrollerde bir araya geliyor. Gelen haberlere göre dizinin çekimleri için geri sayım devam ediyor. Buna göre Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, bayram tatilinin hemen sonrası İnandır Beni filmi için sete çıkacak.


Asos’a gidecek olan ekip, Ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek çekimlerde yer alacak. Geçen sezon Ada Masalı dizisi için Seferihisar’da bulunan Ayça Ayşin Turan, bu yaz ise Kuzey Ege’nin tarihi ve turistik bölgesi Asos’ta bulunacak. Hikayede Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakterini, Ekin Koç da Deniz isimli başarılı bir fotoğrafçıyı canlandıracak.

 

Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu ise Selen Bağcı yazdı. Kadroda yer alan isimler arasında Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da bulunuyor. Filmde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’a usta isimler Yıldız Kültür ve Zerrin Sümer eşlik edecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir