Cinsiyet değiştirerek erkek olup Atlas Karan ismini alan oyuncu Aybike Esin Tumluer’den isyan: ‘Haddinizi bilin!’

İlişki Durumu Karışık dizisinde Gülendam rolüyle ünlenen Aybike Esin Tumluer son haliyle zaman zaman dikkat çekiyor. Cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak hayatına farklı bir yol çizen oyuncu son mesajında sitem etti.

featured

Berk Atan, Eda Ece ve Seren Şirince’nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık dizisindeki Gülendam karakteriyle tanınan Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirdiği haberleriyle gündeme gelmişti. Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Atlas Karan olarak değiştiren oyuncu kariyerine tiyatroda devam ediyor.

Sosyal medyada günlük hayatından paylaşımlar yapan Tumluer sık sık spor anlarını paylaşıyor. Kendini spora veren oyuncu son paylaşımında sitem etti.

Aybike Esin Tumluer paylaşımında “Hakkımdaki varsayımlarınızı kendinize saklayınız. Ben bir sanatçıyım ve sadece işim ile gündeme geliyorum. Bunun dışındaki saçmasapan haberleriniz, yorumlarınız hatta tebrikleriniz umurumda değil. Sınırınızı bilmeniz için karşınızdaki kişinin kim olduğunu hatırlatmak istedim. Haddinizi bilin” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir