Avrupa Yakası’nın efsanesi, Burhan Altıntop’un diziye giriş sahnesi sosyal medyaya damga vurdu

Birçoğumuzun sürekli yeniden izlediği, birçoğumuzun her canı sıkıldığında açıp keyiflendiği dizi Avrupa Yakası gündemden düşmüyor. Dizinin sevilen karakteri Burhan Altıntop'un ilk sahnesi sosyal medyaya damga vurdu.

featured

Avrupa Yakası, yapımcılığını Sinan Çetin’in ve senaristliğini Gülse Birsel‘in üstlendiği, 2004-2009 yılları arasında ATV’de yayımlanan durum komedisi türündeki efsane Türk televizyon dizisidir.

Plato Film stüdyolarında çekilen dizi, 11 Şubat 2004 tarihinde ATV’de yayımlanmaya başladı. Tamamen yerli uyarlama olan programın ilk sezonunda yönetmen koltuğuna Hakan Algül oturdu.

Engin Günaydın’ın idare müdürü rolü ile kadroya dâhil olduğu dizi, üçüncü sezona 14 Eylül 2005 tarihinde 59. bölüm ile başladı ve 93. bölümünün yayınlandığı 21 Haziran 2006 tarihinde sona erdi. Burhan Altıntop olarak diziye giriş yapan karakter seyirci tarafından çok sevildi.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen Burhan Altıntop’un diziye giriş sahnesi unutulmadı. Sosyal medyada tekrar gündeme gelen o sahne şu şekilde;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir