Atilla Taş’tan, Rasim Ozan Kütahyalı’yla pozunu paylaşan Orhan Pamuk’a: “Yav senin edebiyat Nobel’in var kendine gel!”

featured

Kütahyalı’nın kütüphane önünde Pamuk ile birlikte ilginç bir yüz ifadesiyle verdiği fotoğraf karesi binlerce kez paylaşılırken, Twitter kullanıcıları Pamuk’a tepkilerini dile getirdi.

Kütahyalı, söz konusu pozları, “Açıkçası ben de militarist rejim sebebiyle TV’de yayınlanamayan bölüm bu YouTube yayınında ortaya çıkar mı diye umut ettim ama sanırım Rahmetli Birand, TV’de yayınlanan bölümleri arşive kaydediyordu. Pamuk da eyyam bir cevap vermişti 🙂 18 sene sonra biz bunu konuştuk Pamuk’la” satırları eşliğinde paylaştı.

Kütahyalı paylaşımına yapılan yorumlardan birine, “Kardeşim, politik fikirlerine katılın yada katılmayın ama Orhan Pamuk Türk edebiyatının Maradona’sıdır. Net. Dünya edebiyatının da az sayıdaki yaşayan starlarından biridir Pamuk. Bu Maradona benzetmesine Cüneyt ne der bilmem, geçen sefer bu teşbihime takılmıştı :)” yanıtını verdi ve gazeteci Cüneyt Özdemir’i etiketledi.

Özdemir de Kütahyalı’ya, “Pele’si diyelim tadımız kaçmasın!” yanıtını verirken, Pamuk’un Kütahyalı ile pozuna binlerce tepki geldi.

Atilla Taş’tan yorum

Atilla Taş da konuyla ilgili tweet atarak “Orhan Pamuk’da, ortam yamuk. Yav senin edebiyat nobel’in var, kendine gel!” yorumunda bulundu.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir