Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir? Ateş Kuşları uyarlama mı, kimler oynuyor?

Ateş Kuşları dizisi ilk fragmanı yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin takibinde. Ekranların yeni yüzü olmaya hazırlanan Ateş Kuşları, kadrosunda güçlü isimleri ağırlayacak. Peki, Ateş Kuşları ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

featured

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Gökhan Ayiz’in yaptığı Ateş Kuşları, seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan dizi, reyting yarışından da sıyrılmaya çalışacak.

Birçok dizinin reytinge kurban gitmesinin ardından, Ateş Kuşları’nın akıbeti ise şimdiden merak ediliyor.

Güçlü bir kadroya sahip olan dizinin seyirci tarafından ne kadar tutulacağına, ekrana geldikten sonra şahit olacağız.

ATEŞ KUŞLARI DİZİSİ KONUSU NE

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, açlık. Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır.

Kendilerine “Köksüzler” diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

 

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR

Çocukluklarından beri bir cinayetin gölgesinde yaşayan, sırlarını ve çok bağlı oldukları ailelerini korumaya çalışan sokak çocuklarının hikayesi çarpıcı bir şekilde anlatan Ateş Kuşları 13 Ocak Cuma günü ekranda olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir