Ataşehir’de Muharrem İnce ittifakı! Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan safını belli etti…

featured

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ağırladı.

CHP Bolu Milletvekili iken Belediye Başkan Adayı olan ve Bolu’yu AK Parti’den CHP’ye kazandıran sevilen Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı konuk eden Başkan Battal İlgezdi, “Yeni bir kardeş belediyemiz daha oldu. Hoş geldin Bolu Belediyesi” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a eşlik eden bir diğer isim ise eski Bilecik Belediye Başkanı ve CHP’nin mevcut Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün oldu. Tüzün, aynı zamanda CHP’nin söylem birliği oluşturmak amacıyla kurulan yerel yönetimlerden sorumlu 4 kişiden biri olarak dikkat çekmişti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan İlgezdi, “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan ile imzaladığımız protokolümüz hayırlı olsun. Ayrıca Başkanımız Sayın Tanju Özcan ve CHP Bilecik Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün’e ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tabanın Milletvekili ve Belediye Başkanı yaptığı isimler

Muharrem İnce’ye yakın birçok isim Milletvekili Adayı yapılmazken, istisna isimler Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün olmuştu. Özcan’ın Bolu’da ki karşılığı ilk yerel seçimlerde yeniden taçlanırken, Tüzün ise Bilecik’in adeta taçsız kralı. MHP’nin oy patlaması yaşadığı 7 Haziran seçimlerinde MHP Adayı Eski Bakan Bahattin Şeker’i sandığa gömen Yaşar Tüzün, ciddi bir karşılığı olan isim olarak dikkat çekiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir