Aslan evinde tutulmuyor: Galatasaray 2-0 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında ağırladığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekibin gollerini Ryan Babel ve Halil Dervişoğlu attı. Galatasaray bu sonuçla bu sezon ilk kez üst üste dört iç saha galibiyeti aldı.

featured

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti.

GOLSÜZ İLK YARI

Çok fazla basit hata ile geçen ilk yarıda iki takım da çok önemli birer fırsat yakaladı. Galatasaray’da Babel’in, Yeni Malatyaspor’da ise Tetteh’nin kalecileri dahi geçen şutlarını savunma oyuncuları çizgiden çıkardı.

ÜST ÜSTE 2 GOL

Galatasaray, ikinci yarının başlarında çok kısa süre içerisinde 2 gol buldu. 51. dakikada Babel ile öne geçen ev sahibi ekip, 53’te Halil ile farkı ikiye çıkardı. Babel’in golünde yardımcı hakem ofsayt kararı verse de VAR incelemelerinin ardından gol geçerli sayıldı.

90+4’te Galatasaray’da Omar Elabdellaoui rakip ağları sarssa da ofsayt gerekçesi ile gol iptal edildi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti.

İÇ SAHADA ÜST ÜSTE 4 GALİBİYET

Sarı kırmızılı ekip bu sonuçla haftayı 44 puanla 12. sırada tamamlarken, küme düşmesi daha önce kesinleşen Yeni Malatyaspor ise 20 puanla son sırada kaldı.

Galatasaray, bu sezon ilk kez üst üste dört iç saha galibiyeti aldı. Yeni Malatyaspor ise Süper Lig’deki son beş maçını da gol atamadan kaybetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir