Aşk-ı Memnu filminde Behlül Boran Kuzum, Firdevs Hande Ataizi oluyor

Halit Ziya Uşaklıgil’in üçüncü kez ekrana gelecek olan unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bihter’in büyük aşkı Behlül’e hayat vermesi için Boran Kuzum'a teklif gitti.

featured

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu hakkında bir iddia ortaya bomba gibi düştü. Bihter’in aşkı Behlül’e hayat vermesi beklenen rol için bakın kime teklif gitti.

Aşk-ı Memnu filminin yeni Behlül’ünün Çağlar Ertuğrul olacağı söylentileri dolaşsa da, kulislerde farklı bir isim konuşulmaya başlandı.

HERKES ÇAĞLAR ERTUĞRUL OLACAK SANIYORDU

Gazeteci Sinan Koloğlu, Aşk-ı Memnu filminde Behlül karakterini oynaması için Boran Kuzum‘a teklif gittiğini öne sürdü.

boran kuzum

MATMAZEL KARAKTERİ EBRU ÖZKAN MI OLACAK

Matmazel karakteri için ise Ebru Özkan’ın birinci seçenek olduğu konuşuluyor.

Aşk-ı Memnu’nun yeni Nihal’i Helin Kandemir olmuştu.

Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyadan yapılan eleştirilere ”Acılara yürüyor korkmuyorum” sözleriyle yanıt vermişti. Beren Saat ise Aşk-ı Memnu filmi hakkındaki soruları yanıtlamamayı tercih etti.
aşk-ı memnu ebru özkan

FİRDEVS’İ KİMİN CANLANDIRACAĞI İSE BELLİ OLDU

Bihter’in annesini canlandıran Firdevs’i ise beyazperdede kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Nebahat Çehre’nin hayat verdiği Firdevs karakteri, dizideki replikleri ile akıllara kazınmıştı.

aşk-ı memnu hande atazi

Bihter adlı filmde Firdevs karakterine kimin hayat vereceği ise belli oldu.

Firdevs Hanım rolünü Camdaki Kız dizisiyle son dönemde adından söz ettiren Hande Ataizi canlandıracak. Filmde Ataizi ile Abdullah anne kızı oynayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir