Arıza İhtiyar kim olacak? Amacı ne? Nursel Köse kimdir, hangi dizilerde oynadı?

featured

Arıza İhtiyar Karakteri

İhtiyar karakteri Arıza dizisine beyaz kıyafetleri ile girişi yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta son sahnede karşımıza çıkan İhtiyar karakteri izleyicilerde merak uyandırmaya devam ederken, tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. İhtiyar karakteri ile ilgili detaylı bilgilere ulaştıkça sizlerle güncel olarak paylaşmaya devam edeceğiz.

Arıza İhtiyar Kimdir?

Diziye şaşırtıcı bir giriş yapan İhtiyar karakterine hayat veren oyuncumuz da oldukça merak edildi. İhtiyar karakterine hayat verecek olan usta oyuncumuz Nursel Köse’dir. Nursel Köse’yi merak edip araştıran okurlarımız ve izleyicilerimiz adına  haberimizin devamında da Nursel Köse’den, hayatından ve bilgilerinden sizlere bahsedeceğiz.

Nursel Köse Kimdir?

Nursel Köse, 29 Mart 1961 tarihinde Malatya’da doğmuştur. 1,75 boyundadır. 1988 yılından bu yana aktif olarak oyunculuk ile yakından ilgilenmektedir. Bu güne denk pek çok dizi ve sinema filminde boy göstermiştir. İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2005 yılında Sessiz Gece dizisindeki Aylin karakteri ile yaşamıştır. Oyunculuğundan dolayı pek çok ödüle de layık görülmüş ve sahip olmuştur.

Nursel Köse’nin Dizileri

SOKO Köln
Sessiz gece
Köprü
Kavak Yelleri
Kartallar Yüksek Uçar
Kalpsiz Adam
Tatort
Kış Masalı
Al Yazmalım
Kötü Yol
München 7
Paramparça
Avlu
Güvercin

Nursel Köse Resmi İnstagram Hesabı

Nursel Köse, resmi instagram hesabında da oldukça dikkat çekmekte ve beğenilmektedir. Nursel Köse’nin resmi instagram hesabında 318 gönderisi bulunurken 559 bini aşkın da takipçisi yer almaktadır. Nursel Köse’nin resmi instagram hesabını yakından incelemek isteyen kişiler @nursel_kose kullanıcı isimli hesaba göz atabilirler.

Nursel Köse Evli Mi? Eşi Kim?

Nursel Köse hakkında en çok merak edilen şeylerden bir tanesi de eşinin kim olduğu oldu. Bizde sizler adına Nursel Köse’nin ilişki durumunu detaylı bir şekilde araştırdık. Nursel Köse 2018 yılında Ulrich Mertin ile dünya evine girmişlerdir. Şu anda ise halen mutlu bir evlilikleri vardır.

Kaynak: dizioyuncu.com

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir