Zekeriya Öz sandı, Savcı Sayan üzerinden provokasyon yaptı! Arif Kocabıyık’la ilgili bomba yorum: ‘Bu zeka ile algı yaratıyorlar’

CHP'li Antalya Konyaaltı Belediyesinin kadrolu bankamatikçisi olan ve İlave TV adındaki YouTube kanalından provokatif yayınlar yapan Arif Kocabıyık, baltayı taşa vurdu. Ağrı Büyükşehir Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın bir fotoğrafını paylaşan muhalefetin kadrolu trolü Kocabıyık, ‘’Fotoğrafını çektiğiniz yurt dışında olan Fetö'nün 1 numaralı firarisi Zekaria Öz değil mi?’’ ifadeleriyle aklı sıra provokatörlük oynamaya kalktı.

featured

İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP’li Konyaaltı Belediyesinde kadrolu bankamatikçi olan Arif Kocabıyık, son provokasyonu ile bir kez daha sahnede.

ZEKERİYA ÖZ SANDI, YALANI ORTAYA ÇIKINCA ‘’SORU SORDUM’’ DİYEREK SIYRILMAYA ÇALIŞTI

AK Parti Ağrı Büyükşehir Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Emin Bülbüloğlu’nun fotoğrafını çektiği bir görüntüyü Twitter hesabından paylaşan Kocabıyık, ‘’Fotoğrafını çektiğiniz yurt dışında olan Fetö’nün 1 numaralı firarisi Zekaria Öz değil mi? Sizin ne işiniz var ne konuştunuz biraz bilgi verir misiniz?’’ sözleriyle provokasyon yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Emin Bülbüloğlu’nun fotoğrafını paylaşıp Savcı Sayan’ı firari FETÖ’cü Zekeriya Öz ile ilişkilendirmeye çalışan Kocabıyık’ın provokasyonunu takipçileri bozdu.

Salih Selman’la dalga geçen Arif Kocabıyık’a tepki

Sırf algı yapmak kendince oyun oynayan Kocabıyık, ‘’Ben sadece soru sordum arkadaşlar açıklama bekliyoruz.’’ cevabıyla durumu kurtarmaya çalışsa da rezil olmaktan kurtulamadı.

”BU ZEKA İLE ALGI YARATIYORLAR”

Gazeteci Emre Erciş, ‘’Gülsem mi ağlasam mı? Bu adamlar sosyal medyada bu zeka ile algı yaratıyorlar Bunlar mı çok zeki kitle mi müsait yemin ederim anlayamadım. Zekeriya Öz dediği adam Emin Oral Bülbüloğlu ahahahahaha’’ dedi.

https://twitter.com/e_ercis/status/1564266260040409090?s=20&t=lZSVSaqByD5aygJAVXd7BA

İşte Kocabıyık’ın paylaşımına gelen yorumlardan bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir