Arda Turan’ın 2 maç ceza almasına Fatih Terim’in yorumu: “İçinde Fatih Terim adı geçtiyse, az vermeyelim ayıp olur demişler”

featured

Galatasaray‘ın Aytemiz Alanyaspor ile karşılacağı maç öncesi konuşan Fatih Terim, Arda Turan‘ın aldığı ceza hakkında açıklamalarda bulundu.

Derbi maçını 1-0 kazanan Galatasaray‘da Arda Turan, Fenerbahçe maçındaki hakareti nedeniyle PFDK‘ya sevk edilmişti.

PFDK’dan bugün yapılan açıklamada: ”GALATASAY A.Ş. sporcusu ARDA TURAN’ın, 06.02.2021 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GALATASAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Cazanın ardından Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, “İçinde Fatih Terim adı geçtiyse, herhalde demişlerdir ki; az vermeyelim ayıp olur, yakışmaz diye… Öyle düşündüklerini var sayıyorum. Emsali olmayan bir karar ama Galatasaray forması giymesi yeterli zaten, ağır ceza alması için. Yapılan bir çok hukuksuzluk var, ben kararları bekliyorum. Ne bir ceza var, ne bir sevk var. Ne beyanat var ne de bir açıklama var. Belki de ödül verecekler, nereden bilelim. Ama birden bire, takımın en iyi oyuncularından birisi olan takım kaptanına ceza veriliyor. Fatih Terim adı geçtiği zaman, ayıp olmasın diyorlar herhalde.” ifadelerinde bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir