Arda Turan ve Berkay aynı otelde tatilde

featured

Galatasaray’a transferiyle konuşulan Arda Turan, eşi Aslıhan Turan ve iki çocuğuyla birlikte 2 hafta önce tatile çıkmıştı.

Futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Turan ve iki çocuğuyla birlikte 2 hafta önce tatile çıkmıştı. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; teknesini D-Maris’in iskelesine demirleyen Turan’ı burada bir sürpriz bekliyordu…

Otelin konukları arasında mahkemelik olduğu Berkay ve ailesi de vardı. D-Maris çalışanları, her sabah spor yapmak için otelin spor salonuna giden Arda Turan ile Berkay’ın karşılaşmasını önlemek için yoğun mesai harcadı.

Bir ara birbirlerinin yoluna çıkmalarına ramak kalan Turan ve Berkay, otel personelinin ustaca hamlesiyle tatsızlık yaşamadan tatillerini tamamladı.

Neler olmuştu?

Futbolcu Arda Turan, Emirgan’daki bir mekanda tartıştığı şarkıcı Berkay’a yumruk atıp burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi hemen hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı. İddialara göre kavga Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ demesi nedeniyle çıktı. Berkay’ın eşi Özlem Şahin ”Arda ‘Evli olmasaydım, seni kaçırmazdım’ diye bana sarktı. Onu uyardım” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir