Arda Güler, Real Madrid’de 24 numaralı formayı giyecek

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde büyük bir sürpriz olmazsa 24 numaralı formayı giyecek. Real Madrid'de Jesus Vallejo'nun 25 numaralı formayı alması sonrasında 9 ve 24 numaralı formalar boşa çıktı. Arda Güler, Real Madrid'de yeni sezonda 24 numaralı formayla boy gösterecek. İspanya La Liga'daki kurallara göre futbolculara, 1 ile 25 arasında forma numarası verilebiliyor. Arda Güler, dünya devi ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.

featured

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde büyük bir sürpriz olmazsa 24 numaralı formayı giyecek.

9 VE 24 NUMARA BOŞTA

Real Madrid’de Jesus Vallejo’nun 25 numaralı formayı alması sonrasında 9 ve 24 numaralı formalar boşa çıktı. AS’ta yer alan habere göre; Arda Güler, Real Madrid’de yeni sezonda 24 numaralı formayla boy gösterecek.

NUMARALAR 25’E KADAR

İspanya La Liga’daki kurallara göre futbolculara, 1 ile 25 arasında forma numarası verilebiliyor. Toplam 30 milyon euro bedelle Türk futbol tarihinin en pahalı satışı olan Arda Güler, dünya devi ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir