Arda Güler için Marsilya harekete geçti

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Jorge Jesus'un görev verdiği maçlarda ortaya koyduğu performansla Avrupa'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak İtalyan basını, 18 yaşındaki futbolcu için Marsilya iddiasını ortaya attı. Sevilla maçını izleyen Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın, 18 yaşındaki futbolcuyu takımında istediği ifade edilirken, 15 milyon euroya transferi bitirebileceği öne sürüldü.

featured

Avrupa ekipleri, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in peşini bırakmıyor. Barcelona, PSG ve Atletico Madrid gibi takımlarla adı anılan genç yıldız için son olarak sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

MARSİLYA BAŞKANI, ARDA’YA HAYRAN OLDU

İtalyan basınında çıkan haberlerde Arda Güler’e Fransız ekibi Marsilya’nın talip olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Sevilla ile oynadığı Avrupa Ligi maçında Arda’yı izleyen Marsilya Başkanı Pablo Longoria’nın, genç futbolcuyu takımında istediği belirtildi.

Benzer Haberler
arda-guler
Arda Güler’in takipleştiği güzel fenomen Clara sosyal medyayı heyecanlandırdı
arda-guler-instagram
UEFA’dan futbolseverlere ‘Arda Güler’ tavsiyesi
g
Acun Ilıcalı’dan flaş Arda Güler açıklaması! Acun, Türkiye’den hangi futbolcuları istedi?

FENERBAHÇE, 15 MİLYON EUROYU AZ BULUYOR

Marsilya’nın Arda Güler’i 15 milyon euroya transfer edebileceği iddia ediliyor. Ancak Fenerbahçe’nin mevcut bonservisi 11 milyon euro olan Güler’i 15 milyon euronun çok daha üzerinde bir paraya göndermesi bekleniyor. 18 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir