AÖF online yaz okulu sınavı ne zaman ve nasıl yapılacak?

featured

AÖF yaz okulu sınav tarihinin yaklaşmasıyla beraber gözler sınavın yüz yüze mi yoksa çevrimiçi mi olacağı konusunda yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Buna göre; son açıklamada öğrencilere bu kararın pandemi sürecinin ilerleyen günlerdeki seyrine göre alınacağı duyurulmuştu. Peki, AÖF yaz okulu sınavları ne zaman yapılacak? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi, online mı yapılacak, sınavlar ne zaman?

2020 AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN, NASIL OLACAK?

 

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden ve internet sitesi üzerinden yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda AÖF yaz okulu sınavları 5 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek. 5 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan sınavların nasıl olacağına ilişkin tüm duyurular vatandaşların yakın takip ettiği konular arasında…

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır.

Detaylar şöyle;

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman ve nasıl yapılacak? 2020 AÖF yaz okulu sınavı online nasıl uygulanacak?
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin 2019-2020 akademik yılı yaz okulu online sınavları 5-9 Eylül’de yapılacak. Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, bu fakültelerin yurt içi ve yurt dışı programlarının yaz okulu sınavları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında internet tabanlı ortamda gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda 5 Eylül Cumartesi gününden itibaren erişilebilecek çevrim içi sınav sistemi, 9 Eylül Çarşamba saat 23.59’a (TSİ) kadar açık tutulacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir