Antalya’da Ömer Sert’e sokak ortasında 21 kurşunla infaz

Aralarında husumet bulunan şahsın önünü aracıyla keserek kurşun yağdırdı.

featured

Antalya’da inşaat ustası olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Ömer Sert (41), önceki gece Kepez ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken, Rıdvan Akın (38) tarafından başka bir otomobille önü kesildi. İddiaya göre Akın, kardeşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği Sert ile tartışmaya başladı.

SİLAHLA KOVALADI, KURŞUN YAĞDIRDI

İkili arasında çıkan tartışma büyüyünce, Akın silah çekti. Sert ise otomobilden inip kaçmaya başladı. Akın, kısa süreli kovalamacanın ardından Sert’e ateş etmeye başladı.

 

AĞIR YARALI ŞAHIS KURTARILAMADI

Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Ömer Sert, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, vücuduna 21 kurşun isabet eden Sert’in öldüğünü belirledi. Akın ise olaydan kısa süre sonra yakalandı. Oğlunu Elmalı ilçesindeki Özdemir Mahalle Mezarlığı’nda toprağa veren baba Mehmet Sert, ‘Şehrin göbeğinde oğluma 21 el ateş edip öldürülüyor. Böyle bir canilik olamaz’ diyerek isyan etti.

POLİS 2 SAAT SONRA YAKALADI

Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarından Rıdvan Akın’nın kaçtığı yeri tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu cinayet şüphelisi Rıdvan Akın, suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir