Ankara sel altında, Mansur Eskişehir’de bildiri peşinde!

Ankara’nın yağışa teslim olduğu sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Eskişehir’de olduğu ortaya çıktı. Meteoroloji'nin günlerdir Ankara için yağış uyarısında bulunmasına rağmen Yavaş'ın CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'na katılması tepki çekti.

featured

Ankara sele teslim olmuş, insanlar canlarının ve mallarının derdine düşmüşken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Eskişehir’de CHP etkinliğinde olduğu öğrenildi.

Ankara’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Altındağ Karapürçek Mahallesi Tatlar Deresi, yoğun yağış nedeniyle taştı, çok sayıda araç sel sularıyla sürüklendi.

Rehabilitasyon merkezinde servis şoförü olarak çalışan, aynı zamanda CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan 27 yaşındaki İlkay Yiğit sel sularına kapılarak hayatını kaybetti.

Başkentte tüm bunlar yaşanırken gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı aradı ancak Yavaş’ın Ankara’da değil Eskişehir’de olduğu ortaya çıktı.

Yavaş, yönettiği kent sel altındayken CHP’li 9 büyükşehir belediye başkanının katıldığı ‘Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması’na katılmayı tercih etti.

Yavaş’ın Ankara’yı sahipsiz bırakıp Eskişehir’e gitmesi büyük tepki çekti.

Ankara’daki selde CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit hayatını kaybetti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir