Bu zihniyet Ankara’yı yönetiyor! Başkenti sel götürürken oyun havası oynayan Mansur Yavaş’tan mağdur vatandaşın yardım talebine skandal cevap: ‘Valiliğe iletin’

Ankara selle boğuşurken oyun havası oynadığı görüntüler ortaya çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sel sonrası yardım talep eden vatandaşlarla dalga geçer gibi konuştu. Yavaş, kendisinden medet uman bir vatandaşa, “Valiliğe iletin.’’ cevabını verdi.

featured

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün için sarı uyarı yaptığı iller arasında yer alan Ankara’da akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Keçiören, Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Sürücüler suyla kaplanan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar suda sürüklendi. Bazı bölgelerde araçlar yolda kalarak suya gömüldü. Suda sürüklenen bir motosiklet ise çevredeki bazı kişilerin çabası ile son anda kurtarıldı. Selde evini su basan 20 yaşındaki Busenur Doğanay, hayatını kaybetti.

Ankara’daki selde hayatını kaybeden Busenur Doğanay’ın son sözleri kahretti!

MANSUR YAVAŞ’IN O SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Selden etkilenen yerlerde incelemeler yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş‘ın sözleri büyük tepki çekti. Yavaş, sosyal medyada gündem olan görüntülerde yardım talep eden mağdurlara “Valiliğe gidin, ATO’ya gidin, her yere dilekçe yazın” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir