Andropoz’un başrol oyuncusu Engin Günaydın’dan Tamer Karadağlı yorumu: Kendisinin özel hayatı…

Engin Günaydın, 58. Altın Portakal ödüllerindeki tavırları sebebiyle gündeme gelen Tamer Karadağlı hakkında konuştu. Günaydın, "Kişilerin hayatlarıyla ilgilendiğiniz zaman film yapmak çok zor" dedi.

featured

Senaryosunu Engin Günaydın’ın yazdığı, Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Andropoz” dizisi bugün Netflix’te izleyicilerle buluştu.

Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabasını konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, ve Melissa & Merih Dilber gibi isimler yer alıyor.

Engin Günaydın, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ödül Töreni’nde Nihal Yalçın’a karşı sergilediği tavırlar sebebiyle eleştirilen Tamer Karadağlı’nın rolünü ve performansını çok beğendiğini belirtti.

Bir oyuncuda sadece performansı ve başarısına önem verdiğini söyleyen Günaydın, “Benim bir oyuncuda en önemli bulduğum konu performansı, filme etkisi ve başarısı. Gerisi kendisinin özel hayatı. Ve beni gerçekten hiç ilgilendirmiyor. Kişilerin hayatlarıyla ilgilendiğiniz zaman film yapmak çok zor” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’DE KOMEDİNİN DOZU ÇOK DÜŞÜK’

Türkiye’deki komedi hakkında da konuşan Günaydın, “Türkiye’de komedinin dozu çok düşük. Ama komedyenler beklemedeler. Komedi şu anda bir kültür biriktiriyor. Bu kültürün aktörlerinin, kahramanlarının kimler olduğunu zaman gösterecek. Önümüzdeki zamanda çok komedyen göreceğiz” dedi.

Engin Günaydın’ın yeni dizisi Andropoz konusu ne, oyuncuları kimler? Andropoz nerede çekildi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir