Analistlerden açıklama: Bu altcoin patlamaya hazır!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, Ethereum (ETH) rakibi olarak lanse edilen bir altcoin projesi için iyimser olduğunu ve Bitcoin (BTC) için potansiyel bir eğilimin tersine döneceğini tahmin ettiğini söylüyor.

featured

SMART CONTRACTER, BU ALTCOIN PROJESİNE DİKKAT ÇEKTİ

Takma adı Smart Contracter olan ve Twitter’da 204.5 binin üzerinde takipçisi olan analist, akıllı sözleşme platformu Avalanche’ın (AVAX) fiyat hareketini takip ettiğini belirtiyor. Analiste göre AVAX grafiğinde şu anda düzeltici bir formasyon var. Bu formasyon oluşumunun tamamlanmasının ardından güçlü bir ralli gelebileceğini düşünüyor. Smart Contracter, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Altcoin’ler söz konusu olduğunda, gerçekten AVAX’ı beğeniyorum. Sadece büyük bir 0.618 seviyesinden çok güçlü bir tepki vermekle kalmadı, aynı zamanda yükseklerden aşağı doğru hareket eden üç dalgalı ABC düzeltme hareketine karşı çıktı. AVAX’ın birçok altcoin’den daha iyi performans göstermesini bekliyorum. Potansiyel olarak tüm zamanların en yüksek seviyesinden bile daha iyi performans gösterebilir.

Smart Contracter, dalgalar halinde ortaya çıkma eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz olan Elliott Wave teorisini uyguluyor. Elliott Wave teorisine göre, bir varlığın bir ABC düzeltmesini tamamladıktan sonra yeniden yükselmeye başlaması muhtemeldir.

ANALİST, BİTCOİN İÇİN NELER DİYOR?

Geçtiğimiz haftalarda düşüşüyle yatırımcıları üzen, ancak hafta sonuna doğru toparlanmaya başlayan Bitcoin’i inceleyen kripto analisti, BTC’nin Kasım ayından bu yana coin’i düşüş eğiliminde tutan çapraz direncin üzerine çıkmayı başardıktan sonra güç belirtileri gösterdiğini söylüyor. Düşüş trendinin üzerindeki sağlam günlük kapanışın yapılmasıyla birlikte neredeyse üç aydır görülmeyen yükseliş işaretlerinin geldiğini düşünüyor.

Smart Contracter, Bitcoin’de uzun vadeli yükseliş eğiliminde. Geçen ay, BTC 30.000 dolarlık desteğin altına inebileceğini düşündüğünü söyledi. Ancak kripto para stratejisti Bitcoin’in bu yıl 100.000 doların üzerine çıkacağını tahmin etmişti. Analist, tahminlerinin tutmasıyla da ünlenmiş durumda.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir