Lider Beşiktaş, Altay deplasmanında! Altay-Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Altay-Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler

featured

Trabzonspor’la aynı puanda (14) averaj farkıyla liderliğini sürdüren Beşiktaş, Altay engelini de 3 puanla aşarak, yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Altay ise güçlü rakibi Beşiktaş’a şoku yaşatmayı planlıyor.

ALTAY-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak Altay-Beşiktaş maçında Fırat Aydınus düdük çalacak. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak Altay-Beşiktaş mücadelesi, e beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Altay: Lis, Björnkander, Cebrail, Naderi, Murat, Ceyhun, Poko, Kappel, Erhan, Bamba, Thaciano.

Beşiktaş: Mert, Atiba, N’Sakala, Rıdvan, Oğuzhan, Gökhan, Souza, Pjanic, Salih, Kenan, Güven.

BEŞİKTAŞ’TA 11 EKSİK VAR

Beşiktaş’ta Kevin N’Koudou, Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Alex Teixeira, Welinton ve Michy Batshuayi sakatlıkları sebebiyle, Valentin Rosier de kırmızı kart cezası nedeniyle Altay maçında forma şansı bulamayacak.

Öte yadan Beşiktaş, Francisco Montero’nun üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi sebebiyle Altay maçı kamp kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

ALTAY 3 EKSİKLE SAHADA

İzmir ekibinde sakatlıkları devam eden Rodriguez, Rayan ve Eren, Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Poko’nun forma giyebileceği, Pinares’in ise oynamasının zor olduğu kaydedildi.

18 YIL ÖNCE BEŞİKTAŞ KAZANDI

Siyah beyazlılar ile rakibi Altay, son olarak 3 Mayıs 2003’te İstanbul’da karşılaştı. Beşiktaş İnönü Stadı’nda oynanan mücadeleyi, ev sahibi Beşiktaş, 2-0’lık üstünlükle kazandı. Beşiktaş ve Altay, Süper Lig’de şimdiye kadar ise 82 defa karşılaştı. Bu maçların 43’ünden Beşiktaş, 14’ünden ise Altay galip ayrılırken, 25 maç ise eşitlikle sonuçlandı.

Siyah-beyazlı takımda Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, bu akşam üçüncü “Dalya” için sahada olacak. Kara-Kartal’a 2013-2014 döneminde transfer olan ve ilk sezonundan itibaren istikrarlı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kaptan Atiba, Altay’la oynanan mücadelede sahaya çıkması hâlinde 300. kez bir resmî maçta Beşiktaş adına boy göstermiş olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir