Ajax’tan Altay Bayındır atağı! Transfer için geliyorlar…

featured

Bu sezon Süper Lig’deki 8 maçta kalesinde 6 gol gören Altay Bayındır, geçen seneki formunu devam ettiriyor.

Sezona şampiyonluk özlemini dindirmek hedefiyle giren Fenerbahçe’de işler yolunda giriyor. Sarı-lacivertli takım galibiyet serisi yakalayıp şampiyonluk iddiasını gözler önüne serdi.

MİLLİ ARAYA LİDER GİRDİLER

Vitor Pereira’nın öğrencileri sırasıyla Giresunspor, Hatayspor ve son olarak Kasımpaşa’yı aynı skorla 2-1 yendi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla 8 hafta sonunda 19 puanla milli araya lider girdi.

Portekizli teknik adam, özellikle UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’deki yoğun maç trafiğini düşünerek Süper Lig’de rotasyona gitti. 8 maça farklı 11 çıkaran Pereira, yıldız oyuncuların bu zorlu süreçte yıpranmamasını sağladı.

ALTAY BAYINDIR AJAX’IN MARKAJINDA

Fenerbahçe’de Altay Bayındır performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 23 yaşındaki eldiven, 8 golle Hatayspor’un kalesini koruyan Münir ile birlikte en az gol yiyen kaleci konumunda.

Başarılı performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselen Altay’a Ajax’ın ciddi ilgisi sürüyor. Kadıköy’de sarı-lacivertli eldiveni izleyen Hollanda devi, devre arasında Fenerbahçe yönetimine teklif yapacak.

Hollanda Ligi’nde oynadığı son Utrecht maçından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlı ekipte yeni bir kaleci transferi yapılması gerektiğine dair fikir birliğine vardı.

İtalyan ekibi ile anlaşmaya varan Hollanda temsilcisinin, 25 yaşındaki kaleci Onana yerine 2 ismi listesinde tuttuğu kaydedildi.

Hollanda basını, Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars’ın, Ocak ayında Altay Bayındır için Fenerbahçe’nin kapısını çalacağını duyurdu. Haberde Altay’ın alternatifinin Jasper Cillessen olduğu ifade edildi.

FRANSIZ VE İNGİLİZLER DE PEŞİNDE

Altay Bayındır; Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın forma giydiği Lille’in yanı sıra İngiliz ekiplerinin de yakın markajında.

Fenerbahçe yönetimi, 23 yaşındaki kaleci için bonservis bedelini belirledi. Sarı-lacivertliler, Ajax ile 20 milyon eurodan pazarlıklara başlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir