Alper Potuk’tan spor camiasını ayağa kaldıracak açıklama: “Tehdit edildim”

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından ve Gostivar ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Alper Potuk kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, sarı lacivertlilerde oynadığı dönemde kulüpten ayrılması için tehdit edildiğini söyledi.

featured

Fenerbahçe’nin eski golcülerinden biri olan Alper Potuk, Makedonya 1. Ligi’ne çıkan Gostivar ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

POTUK’TAN OLAY RÖPORTAJ

Fenerbahçe’de 8 sezon top koşturan Alper Potuk, sarı lacivertlilerde Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. Potuk, Sabah gazetesine verdiği röportajda tehdit edildiğini açıkladı.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

“Fenerbahçe’de güzel yıllarım geçti” diyen Potuk, ücretinde yüzde 40 indirimi kabul ettiğini söyledi.

“Sonrasında da çok büyük bir indirim yaptım. Ama 2 ay sonra başka bir takıma kiralık gitmem istendi. ‘Beni istemiyorsanız, ayrılmak istiyorum’ dedim. Büyük bir takımla anlaşmıştım. Oraya göndermediler. ‘İstediğimiz takıma gitmezsen kadro dışı kalacaksın, dediğimizi yapmazsan da Futbol hayatını bitiririz’ tarzında konuşmalar oldu. Tüm mesajlar duruyor. Kabul etmeyince kadro dışı kaldım. Ertesi sene Ankaragücü’ne gittim. Fenerbahçe maçında gol atmıştım. Golden sonraki hareketim taraftara değil, bana bunu yaşatanlaraydı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir