Alpay Özalan’dan Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş ve Kavala vaadine sessiz kalan Akşener’e tepki: ‘CHP’nin yedek lastiği oldu’

AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Mehmet Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” açıklamalara tepki gösterdi. Özalan, Meral Akşener'in de CHP'nin yedek lastiği olduğunu söyledi.

featured

CHP’nin Van’da düzenlediği “Belediye Başkanları Çalıştayı”, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarının katılımıyla başladı.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada HDP’nin cezaevinde bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a destek çıktı.

“SERBEST BIRAKILMALARINI İSTİYORSANIZ, BİZE KATILACAKSINIZ”

Kılıçdaroğlu, “Düşüncesini ifade etti diye hapse atılan kişilerin ya da düşüncesinden dolayı hiç kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Mehmet Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sözlerini sosyal medya hesabından video halinde paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, hem Kılıçdaroğlu’na ve Millet İttifakı ortağı Meral Akşener’e tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, HDP’ye taş çıkarttı: ‘Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalsın istiyorsanız CHP’ye katılın’

“AKŞENER CHP’NİN YEDEK LASTİĞİ OLDU”

Özalan, “Kemal Kılıçdaroğlu, “Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız, bize katılacaksınız.” dedi. Bunu en çok Meral Akşener istiyor demek ki! Size katılmakla kalmadı, bir de CHP’nin yedek lastiği oldu” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir