Alparslan Kuytul’un kurucusu olduğu Furkan Vakfı bu kez de Adana’da provokasyon peşinde!

featured

Alparslan Kuytul’un yönettiği Furkancıların provokasyon denemeleri devam ediyor. Furkan Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul’un “İtikafı yapacağız, buyursunlar engel olsunlar” açıklamasının ardından Gaziantep’te Furkan Vakfı üyeleri tam kapanma kurallarına meydan okuyarak camilerde toplu ibadete kalkışmıştı. Furkan Vakfı’nın cami provokasyonu sonrası, Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek emekliliğini isteyerek istifa etmişti.

Alparslan Kuytul’dan Gaziantep’te tehlikeli provakasyon!

Gaziantep’teki cami provokasyonundan bir gün sonra bu kez Adana’da, 3 Mayıs gecesi Alparslan Kuytul ve yanındaki kalabalık grup da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip dışarı çıkarak 22 camide toplanmaya çalıştı. Polis ekipleri Kuytul ve yanındakileri evlerine dönmesi konusunda uyardı. Ancak uyarıları dikkate almayan Kuytul ile yaklaşık 400 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Veryansın TV’nin haberine göre, Gaziantep’teki cami provokasyonuyla ile gündeme gelen Furkan Vakfı gönüllülerinin bu kez hedefinde Adana var. Furkancılar, Adana’daki gözaltıların ardından sosyal medyada “AdanaEmn Müdürüİstifa” etiketiyle paylaşımlar yapıyor.

Gözaltılar ve nezarethane videolarıyla propaganda yapan Furkancılar koronavirüs kısıtlamalarını da hiçe saymaya devam ediyor. Adana Emniyet Müdürlüğü önünde Alparslan Kuytul’u bekleyen kalabalık kameralara yansıdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir