Almanya’da 8 milyon euro ile kayıplara karışan Yasemin Gündoğan hakkında şok iddia! Estetikle yüzünü mü değiştirdi?

featured

Almanya çalıştığı para dağıtım şirketinden 8 milyon euro çalarak kayıplara karıştığı iddia edilen Yasemin Gündoğan’ı arıyor.

Hakkında tutuklama kararı çıkarılan Gündoğan’ın Türkiye’ye geldiği Antalya’da olduğu öne sürüldü.

Bütün Almanya Yasemin Gündoğan’ı arıyor! 8 milyon euro ile kayıplara karıştı

Yasemin Gündoğan Antalya’da mı?

Alman bir kriminoloji uzmanı genelde bu tür hırsızlıklar sonrası insanların kendilerini saklanmak için sığınabilecekleri bir yere gidecekleri yönünde açıklama yaptı.

Antalya bu konuda kalabalık olması açısından değerlendiriliyor. Yasemin Türkiye kökenli olduğu için orada saklanma ihtimalinin yüksek olduğundan yola çıkılıyor.

Yasemin’in fotoğrafı her yerde paylaşılıyor. Alman kriminolog ‘Şu anda hayati tehlikesi var’ dedi.

Estetik ameliyat yaptırmış olabilir

Bir başka iddia ise şok etkisi yarattı. Yasemin’in, estetik ameliyatla kendisini tanınmayacak hale getirdiği ileri sürüldü.

Almanya polisi halktan yardım istedi

Bild gazetesine göre Yasemin Gündoğan, geçmişte organize suça karışan bir ailenin işlettiği “Ocean 27” adında bir nargile kafede garsonluk yapıyordu.

Loomis isimli şirkette çalışan Gündoğan’ın 21 Mayıs’ta kaybolan paranın ardından kayıplara karıştığını belirten polis, geçen bu sürede yakalanamayan şüphelinin yerinin tespit edilebilmesi için halktan yardım istedi.

“Bu işin arkasında mafya olduğunu düşünüyoruz”

Genç kadının Ordu’da yaşayan dedesi Mehmet Gündoğan ile babaannesi Fethiye Gündoğan, torunlarının böyle olaya karıştığına inanamadıklarını söylüyor.

Torununun ekonomik olarak iyi durumda olduğunu belirten Fethiye Gündoğan, “Benim torunum işinde gücünde olan birisiydi. Ekonomik olarak da durumu iyiydi. Böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Daha geçen yıl kendisine ev aldı. Böyle karakterde bir çocuk değil. Ben torunumun bu işe zorlandığını, tehdit edildiğini düşünüyorum.” dedi.

Dede Mehmet Gündoğan ise, “Yerini bilsem polise şikayet ederim, en azından polis torunumu bulursa canına bir şey gelmeden kurtarmış oluruz. Bu işin arkasında mafya veya başka birilerinin olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir