Almanlar Togg fabrikasını ziyaret etti! T10X’i deneyimlediler

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan Togg, Alman basın mensupları tarafından Gemlik'teki fabrikasında incelendi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş'la fabrikayı gezen basın mensupları T10X'i deneyimlediler.

featured

Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Togg Almanların da ilgisini çekmiş durumda. Togg’un basın buluşmaları kapsamında Gemlik’teki Teknoloji Kampüsünde bu kez konukları Alman basın mensuplarıydı.

GÜRCAN KARAKAŞ BASIN MENSUPLARINI GEZDİRDİ

Togg’un CEO’su Gürcan Karakaş ve Togg ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, Togg’un üretim tesisleri de Alman basın mensuplarına gezdirildi.

T10X’in arkasındaki şirket Togg, bu sefer Alman  basın mensuplarını Gemlik tesisine götürdü. Daha önce Türkiye’deki basın mensupları tesise götürülmüştü. Bu hemen aşağıda izleyebileceğiniz videoya, “Togg Basın Buluşmaları kapsamında Gemlik’teki Teknoloji Kampüsümüzde bu kez konuklarımız Alman basın mensuplarıydı. Üretim hatlarımızı gezerek CEO’muz Gürcan Karakaş’tan bilgi alan Alman basın mensupları test pistimizde T10X’i deneyimlediler.” açıklaması geçildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir