Alkollü sürücü Caner Ünal otomobille arkadan çarptığı Muhammed Ağırkan’a 14 el ateş etti

featured

15 Temmuz Cumartesi günü Büyükçekmece Kumburgaz’da yaşanan olayda alkollü sürücü Caner Ünal otomobille Muhammed Ağırkan ve arkadaşlarının içinde olduğu araca arkadan çarptı.

HALA YAKALANAMADI

Yaralanmanın olmadığı kazada Ağırkan ve arkadaşları sigorta için araçların fotoğraflarını çekerek tutanak tutulmasını istedi. Buna karşı çıkan Ünal’la karşı taraf arasında tartışma çıktı. Yaşanan Tartışmanın ardından tehditlerde bulunan Caner Ünal, Muhammed Ağırkan’a yumruk attı. Ağırkan ve arkadaşlarının da dahil olduğu kavga sırasında Ünal aracına giderek silahını aldı ve Ağırkan’a doğru 14 el ateş etti. Olay yerinden kaçan saldırgan, 35 gündür aranıyor.

 “AMACI BENİ ÖLDÜRMEKTİ BİR KURŞUN HALA KALÇAMDA” 

İsabet eden dört kurşunla yaralanan Muhammed Ağırkan, “Aramızda yaklaşık 1 metre varken göbeğimden bir kurşun yedim. Yere düştükten sonra bana daha da yaklaşıp göğüs bölgeme ateş etti. Ancak kolum göğsüme bitişikti ve koluma isabet etti. 2 kurşun da bacağıma sıktı. Daha sonra şarjörün bitme sesini duydum. Birkaç el daha ateş etmeye çalıştı ama kurşunu bitmişti. Daha sonra koşarak olay yerinden kaçtı. Amacı beni orada öldürmekti. 2 defa ameliyat oldum. Bağırsağımın 12 santimini aldılar. Midemde de delik vardı, onu diktiler. Göbeğimden girip kalçamda kalan kurşun bağırsaklarımı parçalamış. Şu an kurşun hala kalçamda, çıkaramadılar. 3 gün yoğun bakımda yattım. Bacağımdaki atar damar da parçalanmış, önce doktorlar bacağımın yüzde 90 ihtimalle kesileceğini söylemişler. Son anda yapay damar taktılar. Yürümemi de bu damar sağlıyor.

72 DİKİŞ YEDİ

Toplamda vücudumda, dizimden göğsüme kadar 72 dikiş var. Şimdi hayatım boyunca hareket etmek için ilaç kullanmak zorundayım. Kullanmadığımda kanım pıhtılaşacak ve bacağımı kullanamayacağım. Sıkılan ilk 10 kurşunun bana isabet etmemesinin sebebi şahsın alkol yada madde etkisi altında olmasındandı. Bu şahsın en yakın zamanda yakalanıp adalet önünde hesap vermesini istiyorum” dedi.

Öte yandan yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: DHA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir