Mehmet Sami Tuğrul’un kafasının satırla kesildiği o cemaat yurdundan açıklama: “Burası aslında yurt değil”

Antalya'da ALİM Derneği'ne ait öğrenci yurdunda Mehmet Sami Tuğrul'un vahşice katledilmesinin ardından yurdun bağlı olduğu Antalya İlim ve Kültür Derneği skandal bir açıklama yaptı.

featured

Antalya İlim ve Kültür Derneği’nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde, yurdun aşçısı İhsan Güney, henüz bilinmeyen bir nedenle duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul’un başını satırla kesmiş, “Deccal’i vurdum” diye bağırmıştı.

Antalya’da kan donduran vahşet! Yurt aşçısı İhsan Güney, üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul’un kafasını satırla kesti…

 

Ardından yurdun kaçak olduğu ortaya çıkmış, binanın ise bir emniyet müfettişine ait olduğu öne sürülmüştü. Yaşanan olayın ardından tabela kaldırılırken; yurtta boşaltılmıştı. Ayrıca derneğin resmi sitesi de askıya alınmıştı.

Antalya’daki dehşet yurdu ile ilgili şok eden iddialar

DERNEK INSTAGRAM HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Sami Tuğrul’un katledilmesi Türkiye’nin gündemini bir anda değiştirirken; Antalya İlim ve Kültür Derneği’ni bir Instagram hesabı açarak; açıklama yaptı.

Sadece yedi kişinin takip ettiği hesaptan yapılan açıklamada, iddiaların tamamı reddedildi.

”BİNA YURT DEĞİL”

Yapılan yazılı açıklamada, “Dernek merkezimizin olduğu binada mevcut durumda derneğimiz dışında 1 adet işyeri ve üniversite öğrencileri tarafından kiralanan, daireler bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Dernek, herhangi bir yurt faaliyetinde bulunmadıklarını belirttiği açıklamanın ilgili kısmı şöyle:

Dernek merkezimizin bulunduğu bina herhangi bir cemaat ya da tarikat yurdu değildir. Dernek merkezimizin olduğu binada mevcut durumda derneğimiz dışında 1 adet işyeri ve üniversite öğrencileri tarafından kiralanan, daireler bulunmaktadır. Derneğimizin kurulduğu günden bu güne kadar binadaki işyeri ve kiralık daire sayıları değişmiş ve derneğimizin bu hususta bir dahli olmamıştı, Derneğimiz ve faaliyetlerimiz hakkında sosyal medyada ve çeşitli platformlarda ortaya atılan iddiaların tamamı asılsızdır.”

”BİZLERİ DE ŞOKA UĞRATTI”

Dernek merkezinin bulunduğu bina ve çevresinde yaşayan ‘ihtiyaç sahiplerine’ yemek dağıtmak için işe aldıkları aşçının cinayeti işlediğini öne süren dernek, “Dernek merkezimizin olduğu binada mevcut durumda derneğimiz dışında 1 adet işyeri ve üniversite öğrencileri tarafından kiralanan, daireler bulunmaktadır. 7 Aralık Salı günü dernek merkezinizin bulunduğu binada çevremizdeki ihtiyaç sahibi aileler ve üniversite öğrencileri için yemek hazırlamak üzere kısa bir süre önce derneğimiz tarafından istihdam edilen şahıs tarafından korkunç bir cinayet işlenmiştir. Yaşanan korkunç hadise herkesi olduğu kadar bizleri de şoka uğratmıştır. Bu akıl almaz olayın aydınlatılabilmesi için olaydan haberdar olur olmaz derneğimiz seferber olmuş ve güvenlik güçlerimizin talep ettiği her türlü bilgiyi sağlamıştır ve sağlamaktadır” ifadelerine açıklamasında yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir